Bébas QR code generator

Kode QR - dua-dimensi ngandung barkod nu husus informasi, nu gancang diakses ku kamera telepon sélulér.

QR code dihasilkeun bisa ngandung informasi: a link ka website jeung jaringan sosial, WhatsApp jeung Telegram, alamat surelek, nomer telepon, jaringan Wi-Fi data, kartu bisnis hiji pausahaan atawa hiji jalma nu tangtu. Ngan kawas nu mana wae inpo nu sejenna dipaké dina kahirupan sapopoé. Urang generator online bakal mantuan anjeun pikeun nyieun hiji kode QR haratis, ngan saukur jeung gancang-mungkin.

Nyieun a QR code »

Kode QR design

WhatsApp

Telegram

Kartu bisnis

E-mail

Téks

Telepon

SMS

WI-FI

PayPal

E-mail alamat keur narima pangmayaran
USD
%

BitCoin

BTC
1 BTC = 13606.57 USD
1 USD = 7.349E-5 BTC
Last update: October 27 2020
QR code generator

Mintonkeun logo dina QR code bisa nyokot sababaraha waktu. Ngadagoan pikeun ngundeur.


Nyieun a QR code

Nyiptakeun a QR code gampang

Nyieun QR kode jeung generator urang dina sababaraha clicks basajan. Pilih hiji rarancang, ngonpigurasikeun QR code schemes warna, nambahkeun logo pausahaan, ngasupkeun data anu diperlukeun pikeun pangiriman, jeung ngahasilkeun kode QR. Ngundeur eta dina resolusi luhur jeung make eta junun narik konsumén anyar, kanaékan penjualan, atawa ngan saukur babagi informasi mangpaat ngagunakeun QR konci. Nyiptakeun QR konci anu haratis jeung teu merlukeun ngadaptar dina loka.

Kualitas luhur

Ngundeur dijieun QR code geus sadia dina sababaraha format: PNG, SVG, jeung ESP dina resolusi luhur, kualitas luhur, sarta leres pisan haratis. Ngaluyukeun design nurutkeun pilih paling hade QR code format jeung ngundeur éta tanpa leungitna kualitas keur dipake ka hareup dina karya jeung hiburan.

Nyieun a QR code
Masang generator dina loka anjeun

QR code generator keur website Anjeun

Ulah nu anjeun hoyong tambah a QR code generator pikeun website anjeun atawa nyieun hiji full-fledged QR code nyiptakeun service? Ngan nyalin kode di handap pikeun lokasi hade dina loka. Ieu téh bébas, jeung teu merlukeun pangaweruh programming. Sanggeus nambahan kode ieu, unggal pamaké loka anjeun bakal miboga aksés ka online bébas QR code generator.



© 2020 Bébas QR code generator online.
Mangga mantuan urang nyieun service leuwih alus. Wartoskeun kasalahan nu mana wae nu kapanggih di panarjamahan ka urang E-mail alamat: translate@free-qr.com.