Gjenerator falas i kodit QR

QR Code - një kod dy-dimensional që përmban informacionin e specifikuar, për qasje të shpejtë në të cilën përdoret një aparat fotografik i telefonisë celulare.

Kodi i gjeneruar QR mund të përmbajë informacione: një lidhje me sitin dhe rrjetet sociale, WhatsApp dhe Telegram, adresën e postës elektronike, numrin e telefonit, të dhënat e rrjetit Wi-Fi, një kartë biznesi të një kompanie ose një personi specifik. Si çdo informacion tjetër i përdorur në jetën e përditshme. Gjeneratori ynë online do ndihmë ndihmojë të krijoni një kod QR falas, thjesht dhe sa më shpejt të jetë e mundur.

krijoni kodin QR »

WhatsApp

Telegram

Kartelë biznesi

E-mail

Tekst

Telefon

SMS

WI-FI

PayPal

Adresa e Pagesës me Email
USD
%

BitCoin

BTC
1 BTC = 18779.67 USD
1 USD = 5.325E-5 BTC
Last update: November 22 2020
Gjenerator i kodit QR

Afishimi i një logoje në një kod QR mund të zgjasë ca kohë. Prisni për shkarkim.


Krijoni kodin QR

Krijimi i një kodi QR është i përshtatshëm dhe i lehtë

Krijoni kode QR duke përdorur gjeneratorin tonë në disa klikime të thjeshta. Zgjidhni një model, rregulloni skemat e ngjyrave të kodit QR, shtoni logon e kompanisë, shkruani të dhënat e nevojshme për transferimin dhe gjeneroni një kod QR. Shkarkoni atë në rezolucion të lartë dhe përdorni atë për të tërhequr me sukses klientë të rinj, për të rritur shitjet ose thjesht për të shkëmbyer informacion të dobishëm duke përdorur kodet QR. Krijimi i kodeve QR është falas dhe nuk kërkon regjistrim në sit.

Cilesi e larte

Shkarkimi i kodit QR të krijuar është në dispozicion në disa formate: PNG, SVG dhe ESP në rezolucion të lartë, me cilësi të lartë dhe absolutisht falas. Rregulloni modelin sipas kërkesave tuaja, zgjidhni formatin më të përshtatshëm të kodit QR dhe shkarkoni atë pa humbje të cilësisë për përdorim në të ardhmen në punë dhe argëtim.

Bëni një kod QR
Instaloni gjeneratorin në faqen tuaj të internetit

Gjenerator i kodit QR në uebfaqen tuaj

Dëshironi të shtoni një gjenerator të kodit QR në faqen tuaj të internetit ose të bëni një shërbim të plotë për krijimin e kodeve QR? Thjesht kopjoni kodin më poshtë në vendndodhjen e dëshiruar në sit. Shtë falas dhe nuk kërkon njohuri për programimin. Pas shtimit të këtij kodi, një gjenerator falas i kodit QR në internet do të jetë i disponueshëm për çdo përdorues të faqes tuaj.© 2020 Gjenerator falas i kodit QR në internet.
Ju lutemi na ndihmoni të bëjmë shërbimin më të mirë. Raportoni të gjitha gabimet e gjetura në përkthim në tonë E-mail: translate@free-qr.com.