Free QR kode generator

Kode QR - loro-dimensi barcode sing ngemot informasi kasebut, kang cepet diakses nggunakake kamera telpon seluler.

Kui kode QR bisa ngemot informasi: link kanggo situs web lan jaringan sosial, tampilan WhatsApp lan Telegram, alamat email, nomer telpon, jaringan Wi-Fi data, kertu bisnis saka perusahaan utawa wong tartamtu. Mung kaya sembarang informasi liyane digunakake ing saben dinten gesang. Kita online generator bakal bantuan sampeyan nggawe kode QR for free, lan mung minangka cepet sabisa.

Nggawe QR code »

Desain kode QR
Alamat Email kanggo nampa pembayaran
USD
%
BTC
1 BTC = 57040.29 USD
1 USD = 1.753E-5 BTC
Last update: May 06 2021
QR kode generator

Nampilake logo ing kode QR bisa njupuk sawetara wektu. Ngenteni download.