Free QR kode generator

Kode QR - loro-dimensi barcode sing ngemot informasi kasebut, kang cepet diakses nggunakake kamera telpon seluler.

Kui kode QR bisa ngemot informasi: link kanggo situs web lan jaringan sosial, tampilan WhatsApp lan Telegram, alamat email, nomer telpon, jaringan Wi-Fi data, kertu bisnis saka perusahaan utawa wong tartamtu. Mung kaya sembarang informasi liyane digunakake ing saben dinten gesang. Kita online generator bakal bantuan sampeyan nggawe kode QR for free, lan mung minangka cepet sabisa.

Nggawe QR code »

WhatsApp

Telegram

Kertu bisnis

E-mail

Teks

Telpon

SMS

WI-FI

PayPal

Alamat Email kanggo nampa pembayaran
USD
%

BitCoin

BTC
1 BTC = 12984.96 USD
1 USD = 7.701E-5 BTC
Last update: October 26 2020
QR kode generator

Nampilake logo ing kode QR bisa njupuk sawetara wektu. Ngenteni download.


Nggawe QR code

Nggawe QR kode iku gampang

Nggawe QR kode nggunakake generator kita ing sawetara klik prasaja. Milih desain, ngatur rencana werna saka kode QR, nambah logo perusahaan, ketik data perlu kanggo transmisi, lan generate kode QR. Download ing resolusi dhuwur lan nggunakake aplikasi iku kanggo kasil narik kawigaten pelanggan anyar, nambah dodolan, utawa mung nuduhake informasi migunani nggunakake kode QR. Nggawe QR kode gratis pangisian daya lan ora mbutuhake pendhaftaran ing situs.

Kualitas dhuwur

Ngundhuh digawe kode QR kasedhiya ing sawetara format: PNG, SVG, lan ESP ing resolusi dhuwur, kualitas dhuwur, lan pancen free. Ngatur desain kanggo ketemu syarat, pilih sing paling cocok kode QR format lan upload iku tanpa mundhut saka kualitas kanggo nggunakake luwih ing karya lan hiburan.

Nggawe QR code
Nginstal generator ing situs

QR kode generator kanggo Panjenengan situs web

Apa sing arep kanggo nambah kode QR generator kanggo website utawa nggawe full-fledged layanan kanggo nggawe kode QR? Mung nyalin kode ing ngisor iki kanggo panggonan sing cocok ing situs. Iku free lan ora mbutuhake program kawruh. Sawise nambahake kode iki, saben pengguna saka situs bakal duwe akses kanggo online free QR kode generator.



© 2020 Free QR kode generator online.
Mangga bantuan kita nggawe layanan sing luwih apik. Mangga laporan sembarang kasalahan ketemu ing terjemahan kanggo kita E-mail: translate@free-qr.com.