Бесплатен генератор на QR-код

QR-кодот е дводимензионален бар-код кој содржи специфицирани информации, за брз пристап до кој се користи камера на мобилен телефон.

Генерираниот QR-код може да содржи информации: врска до веб-страница и социјални мрежи, WhatsApp и Telegram, адреса за е-пошта, телефонски број, податоци за мрежата Wi-Fi, визит-карта на компанија или одредена личност. Како и секоја друга информација што се користи во секојдневниот живот. Нашиот генератор преку Интернет ќе ви помогне да креирате QR-код бесплатно, едноставно и што е можно побрзо.

Креирајте QR-код »

Дизајн на QR-код

WhatsApp

Telegram

Бизнис картичка

E-mail

Текст

Телефон

SMS

WI-FI

PayPal

E-mail за примање плаќања
USD
%

BitCoin

BTC
1 BTC = 18986.14 USD
1 USD = 5.267E-5 BTC
Last update: December 02 2020
Генератор на QR-код

Можеби ќе потрае некое време да се појави логото на QR-кодот. Почекајте преземањето.


Креирајте QR-код

Лесно е да се креирајте QR-код

Создадете QR-кодови со нашиот генератор во неколку едноставни кликања. Изберете дизајн, прилагодете ги шемите на бои на QR-кодот, додајте лого на компанијата, внесете ги податоците потребни за пренос и генерирајте QR-код. Преземете го во висока резолуција и искористете го за успешно привлекување нови клиенти, зголемување на продажбата или едноставно размена на корисни информации користејќи QR-кодови. Создавањето QR-кодови е бесплатно и не бара регистрација на страницата.

Висок квалитет

Преземањето на генерираниот QR-код е достапно во неколку формати: PNG, SVG и ESP во висока резолуција, висок квалитет и апсолутно бесплатно. Прилагодете го дизајнот според вашите барања, изберете најсоодветен формат на QR-код и преземете го без загуба на квалитет за понатамошна употреба во работа и забава.

Направете QR-код
Инсталирајте го генераторот на вашата веб-страница

Генератор на QR-код за вашата веб-страница

Дали сакате да додадете генератор на QR-код на вашата веб-страница или да направите полноправна услуга за создавање QR-код? Само копирајте го кодот подолу на посакуваната локација на страницата. Бесплатно е и не бара никакво знаење за програмирање. По додавањето на овој код, секој корисник на вашата страница ќе има пристап до бесплатен онлајн генератор на QR-код.© 2020 Бесплатно онлајн генератор на QR-код.
Ве молиме, помогнете ни да ја направиме услугата подобра. Ве молиме, пријавете ги сите грешки пронајдени во преводот на нашата е-пошта: translate@free-qr.com.