Bébas QR code generator

Kode QR - dua-dimensi ngandung barkod nu husus informasi, nu gancang diakses ku kamera telepon sélulér.

QR code dihasilkeun bisa ngandung informasi: a link ka website jeung jaringan sosial, WhatsApp jeung Telegram, alamat surelek, nomer telepon, jaringan Wi-Fi data, kartu bisnis hiji pausahaan atawa hiji jalma nu tangtu. Ngan kawas nu mana wae inpo nu sejenna dipaké dina kahirupan sapopoé. Urang generator online bakal mantuan anjeun pikeun nyieun hiji kode QR haratis, ngan saukur jeung gancang-mungkin.

Nyieun a QR code »

Kode QR design
E-mail alamat keur narima pangmayaran
USD
%
BTC
1 BTC = 48135.59 USD
1 USD = 2.077E-5 BTC
Last update: March 04 2021
QR code generator

Mintonkeun logo dina QR code bisa nyokot sababaraha waktu. Ngadagoan pikeun ngundeur.